COACHING by Tarja

Ainutlaatuinen Hyvinvointistudio Zen Ylöjärvellä on arjen hengähdyspaikka, josta löytyy pienryhmätunteja ilmajoogaan, pilatekseen, kokonaisvaltaiseen vahvistamiseen ja kehonhuoltoon. Tilassa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja retriittejä, sekä yksityistilaisuuksia yrityksille, kaveriporukoille ja muille seurueille räätälöidysti. 

Rakkaudesta liikuntaan ja hyvinvointiin

Valmennan sinua kohti parempaa hyvinvointia ja tasapainoisempaa arkea. Uskon liikunnan eheyttävään ja voimaannuttavaan vaikutukseen elämän kaikilla osa-alueilla sekä pienin askelin tapahtuvaan kehitykseen.

Lähes 30 vuoden ohjauskokemukseni ansiosta uskon löytäväni sinulle parhaiten soveltuvat ratkaisut tavoitteidesi saavuttamiseen. Monipuolisen kouluttautumisen, harrastus- ja ohjaus-taustani, pitkän kilpaurheilu-urani ansiosta sekä kahden lapsen äitinä ymmärrän hyvin erilaisia elämänvaiheita ja niiden vaikutusta elämään ja ajankäytön valintoihin. 

Oikein valitut ja rytmitetyt liikuntahetket tuovat onnistumisen iloa ja motivoivat jatkamaan. Haluan läsnäolollani, kuuntelemalla, kannustamalla ja lempeästi vaatimalla auttaa sinua saavuttamaan unelmasi. Haluan kannustaa sinua kuuntelemaan kehoasi ja mieltäsi, ja antamaan tilaa myös tunteille. 

- Tarja Pirinen