RYHMÄLIIKUNTA

Lempeät ja voimaannuttavat ryhmäliikuntatunnit kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tunnit sopivat kaikille aloittelijasta kokeneempaan liikkujaan. Vaikeustasoa voidaan säätää eri liikevariaatioilla ja apuvälineillä. Kaikki tunnit järjestetään pienryhmissä Ylöjärven Zen hyvinvointistudiolla kurssiluontoisesti. Halutessasi voit osallistua kurssitunneille myös sarjakortilla. Sarjakortilla tunneille osallistuminen edellyttää tuntipaikan varaamista varauskalenterista. Usein tuntipaikkoja vapautetaan eniten samana päivänä kuin tunti pidetään, joten tunneille kannattaa jonottaa varauskalenterissa.

VARAA TUNTISI

 • LEMPEÄ ILMAJOOGA

  Dynaamista liikkuvuutta ja syvien lihasten ja ryhtilihasten lempeää vahvistamista. Rentoudu silkissä ja anna kehon ja mielen palautua arjen kiireistä.

  Osallistu kurssille 
 • PILATESFLOW

  Vatsan, selän ja lantionpohjan lihasten vahvistamista. Samalla myös pakaroiden ja yläselän lihakset vahvistuvat. Koko kehon liikkuvuus lisääntyy laajoja liikkeitä tehtäessä.

  Osallistu kurssille 
 • PILATESBODY

  Lihaskuntotunti koko keholle pilateksen metodeja hyödyntäen. Liikkeissä yhdistyy liikkuvuus ja lihaskunnon vahvistaminen.

  Osallistu kurssille 
 • KEHONHUOLTO

  Rauhallinen ja rentouttava tunti, joka sisältää lempeitä liikkuvuutta lisääviä venytyksiä. Yhdistelmä monien erilaisten pehmeiden lajien kuten fascial, yin jooga ja tai chi liikkeitä.

  Osallistu kurssille 

RETRIITIT

Pysähdy hetkeksi, hemmottele itseäsi ja voimaannu kokonaisvaltaisella retriitillä. Tunnelmallinen ja rauhoittava ilmapiiri auttavat päästämään irti arjesta ja uppoutumaan omaan kehoon ja mieleen.

Kaikki tulevat retriitit ja niiden sisällöt löydät verkkokaupasta.

Retriitit

KURSSIKÄYTÄNNÖT

Ilmoittaudu kursseille mukaan verkkokaupasta ja varaa paikka tunnille aikataulukalenterista. Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse info@coachingbytarja.fi.

Tuntiperuutukset viimeistään 4 tuntia ennen tunnin alkua (muuten kerta lasketaan käytetyksi). Väliin jääneet kerrat voi korvata muilla kurssitunneilla - käyttämättä jääneitä kurssikertoja ei hyvitetä.

Valmistaudu tunneille avoimin mielin ja ota halutessa mukaan oma matto, pyyhe ja juomapullo.